Department of Agricultural Marketing: Discussion Forum (Details)
  • Need Help? Call Us +88 02 9114093
  •  | 
  •  | 
  •  | 
  • English
  •  
 
Department of Agriculture Marketing
বোরো চাল - সরু: ৫২.০০ - ৫৪.০০ ▲০.১০% বোরো চাল - মাঝারি: ৪১.০০ - ৪৪.০০ ▼০.২৯% বোরো চাল - মোটা: ৩৬.০০ - ৩৮.০০ ▼০.০৪% আটা (লুজ): ২৫.০০ - ২৬.০০ ▲১.১৪% আটা (প্যাকেটজাত): ৩১.০০ - ৩৩.০০ ▼০.০৭% মাংসঃ– গরু: ৪৫৪.০০ - ৪৭৫.০০ ▼০.২৪% মুরগীর ডিম (দেশী): ৪৫.০০ - ৪৮.০০ ▲১.১৬% ডিম ফার্ম - লাল: ৩২.০০ - ৩৪.০০ ▼০.৯৯% আপেল: ১৪০.০০ - ১৫৮.০০ ▲০.৪৬% চিনি (দেশী): ৫১.০০ - ৫২.০০ ▼২.৯৯% আয়োডিনযুক্ত লবণ (প্যাকেটজাত): ২৮.০০ - ৩৬.০০ ▼০.৯০% মুসুর - দেশী: ৮৪.০০ - ৯০.০০ ▼২.৪৭% ছোলা - গোটা: ৭১.০০ - ৭৭.০০ ▲১.০৩% সয়াবিন তেল: ৮৫.০০ - ৮৬.০০ ▲০.৭০% পেঁয়াজ - দেশী: ৫২.০০ - ৫৫.০০ ▼১.৩৮% রসুন - আমদানিকৃত: ৬৭.০০ - ৭৫.০০ ▲০.৯৮% কাঁচা মরিচ: ৯৪.০০ - ১০৫.০০ ▼৩.৪২% আদা - আমদানিকৃত: ১০০.০০ - ১০৯.০০ ▼৫.১৬% মাংস (খাসী): ৬৮৭.০০ - ৭১৮.০০ ▲১.৬০% রুই মাছ (দেশী): ২৪৬.০০ - ৩১২.০০ ▼৩.৩২% পাঙ্গাশ মাছ - ছোট: ৯৯.০০ - ১১৩.০০ ▲৫.৮৮% ইলিশ মাছ: ৫৮৬.০০ - ১০৬৩.০০ ▲১.১৯% কলা - সাগর: ২০.০০ - ২৪.০০ ▲৫.৯৩% বেগুন - সাধারণ মানসম্পন্ন: ৩০.০০ - ৩৪.০০ ▲৩.১২% কাঁচা পেঁপে: ২০.০০ - ৮৭.০০ ▲১৫১.৯০% শসা: ২৮.০০ - ৩২.০০ ▲৬.৬৫% বরবটি: ৩৬.০০ - ৪১.০০ ▲৯.৮৮% পাকা টমেটো: ৭৯.০০ - ৯০.০০ ▲২.২৭% শুকনো মরিচ: ১৭৭.০০ - ১৮৯.০০ ▼২.২৬% মুরগীঃ ব্রয়লার: ১২৭.০০ - ১৩৩.০০ ▼৪.২৬%

Selected Post

ICT and producer organizations November, 2012

This was the fifth in a series of online discussions that stem from the launch of the World Bank's ICT in Agriculture e-Sourcebook and
the growing demand for knowledge on how to use ICT to improve
agricultural productivity and raise smallholder incomes. 12-23 November
2012



Producer organizations play an important role in tackling the
systemic causes of poverty, because they give farmers—men and women—a
legitimate voice in shaping pro-poor rural policies.  Producer
organizations can function more efficiently by using information
communication technologies (ICT) to attract and retain a wider
membership, generate more funds, and provide better services to their
members. 



Comment(s)

Please Login or Register for Comment.